Biomasa d.o.o., Krnica 52, 3334 Luče
+386 (0)3 838 40 86
+386 (0)41 383 383

AGRITECH 2020 - SEJEM KMETIJSKE IN GOZDARSKE MEHANIZACIJE

Vi ste tukaj: AGRITECH 2020 - SEJEM KMETIJSKE IN GOZDARSKE MEHANIZACIJE

 

V podjetju BIOMASA d.o.o. smo že pred časom prepoznali vse prednosti sinergije sodobnih ogrevalnih sistemov Fröling in tehnologije za sušenje sena.

 

Zakaj bi kotel na biomaso služil le ogrevanju pozimi, ko pa ga lahko učinkovito za sušenje sena uporabljamo tudi v toplem delu leta.

 

Pridobili smo zastopstvo za avstrijskega proizvajalca LASCO, ki je sinonim za sodobne rešitve tehničnega sušenja sena in tehnike visečih dvigal za enostavno manipulacijo s senom.

Že nekaj let tako učinkovito združujemo uporabo kotlov na biomaso Fröling z najsodobnejšo tehnologijo za sušenje sena v balah in v sušilnih komorah. Prav tako primere dobrih praks potrjuje tudi več kmetij v Sloveniji, kjer pri delu že uporabljajo viseča dvigala za manipulacijo sena LASCO.

 

Na sejmu AGRITECH 2020 v Celju se z združeno blagovno znamko LASCO-HAYTEC predstavljamo v dvorani E, razstavni prostor številka 25.

Na ogled je postavljena kompletna tehnologija LASCO za tehnično sušenje sena, vključno z ventilatorji in razvlaževalniki, prav tako pa tudi viseče dvigalo.

 

Vabljeni k obisku, vsak dan med 9.00 in 18:00 uro. Z veseljem vam bomo svetovali.